HI ,Im Fatin Nur Saidatul Aini ツ 17 Years Old ツ Permaisuri , Cheras ツ I'm Taken ツ Thankyou ツ

Monday, June 11, 2012


TERIMA KASIH YA ALLAH . BILA AKU KEHILANGAN DUA ORANG YANG RAPAT DENGAN AKU . ALLAH KIRIMKAN 2 ORANG YANG PERNAH LOST CONTACT DENGAN AKU . HMM ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN AKU SEMANGAT UNTUK TERUS MAJU KE HADAPAN . ALLAH TAK PERNAH BIARKAN AKU KESEORANGAN . TERIMA KASIH YA ALLAH . 

SETIAP MANUSIA MELAKUKAN KESALAHAN KAN ? :) INSYAALLAH SATU HARI AKU AKAN BERUBAH SEPENUHNYA . HMM MUNGKIN DULU ADA YANG NAK TOLONG AKU BERUBAH . TAPI SEKARANG MUNGKIN TIDAK . TAPI TAK APA , AKU AKAN TETAP BERUSAHA UNTUK MEMBALAS SEGALA APA YANG TELAH ALLAH BERIKAN :) . SATU SAAT AKU PERNAH BERFIKIR " BILA BOLEH AKU SIAP UNTUK BERUBAH " . HMM HANYA YANG ATAS MAHA MENGETAHUI . # TAK KISAH PUN ORANG NAK CAKAP APA :) YANG PENTING KITA TAHU APA YANG KITA LAKUKAN (Y)

SETIAP KENALAN MESTI ADA LAGU KENANGAN KAN KAN :) TAK KAN PERNAH LUPA DENGAN LAGU LAGU TU . OK COP , KATA DAH TAK NAK INGAT TAPI TERINGAT RINGAT PULAK . ACANO NHE ? SAPE SAPE BOLEH TOLONG TAK # MUKE SEDIH . HIHI

AKU AKAN TERUS BERUSAHA UNTUK MELUPAKAN , SUPAYA TAK INGAT KENANGAN DENGAN KORANG :) TERIMA KASIH BUAT FATIN NUR SAIDATUL AINI GEMBIRA TAU . 

No comments:

Post a Comment