HI ,Im Fatin Nur Saidatul Aini ツ 17 Years Old ツ Permaisuri , Cheras ツ I'm Taken ツ Thankyou ツ

Saturday, June 16, 2012

Okay nak story pasal hari nhe YA ALLAH sumpah penat teramat sangat , mule mule tak planning langsung nak gerak mandi . Abang zahid tibe tibe texting ajak pergi mandi semua , okay set pukul 10 . Then bangun bangun terus gerak sekolah sebab ade SUKAN TAHUNAN dah sampai depan sekolah rase macam malas nak masuk sekolah pulak sebab takut tak boleh keluar balik . HAHA Lepak kedai makan then tibe tibe abang zahid calling nak terus gerak ULU LANGAT . Kiteorang ikut jalan BATU 9 sebab nak angkat lagi satu kereta . HAHA jalan pun boleh tahan jam HAHAHA sob sob . then berape jam kemudian kiteorang sampai dekat SUNGAI LEPOH . Planning time nak gerak tu , nak mandi dekat SUNGAI TELAKA , SEMENYIH . HAHA tapi disebabkan sesat kiteorang mandi dekat SUNGAI LEPOH . dah parking kereta semua , abang daem tanya orang keliling situ SUNGAI dekat mane . pakcik tu kate kene DAKI BUKIT mungkin sampai sane dalam mase 1 JAM . abang daem ingat disebabkan kite ORANG MUDA mungkin sampai cepat kan kan (Y) Last last korang nak tahu ape jadi .




2 JAM baru dapat rase AIR SUNGAI . HAHAHAHA 
YA ALLAH time tu memang rase nikmat betol lah air sungai tuh . fuhh
bukan tak main penat DAKI BUKIT (Y)


serius have fun gile , mungkin lepas nhe ade planning lain . :) insyaallah
lepas habis mandi then kene turun bukit . HAHA memang lenguh urat kaki dibuatnya ;)
macam macam bunyi ade HAHA time jalan jalan selipar boleh putus pulak HAHAHA betol betol nasib malang time to . HAHA nasib baik si NINE bagi pakai selipar die . die pulak kaki ayam . hee sorry sangat NINE . die sweet ohh . aku tak nak pakai dhe suruh pakai HAHA ;) dah sampai parking kereta kiteorang pergi mandi toilet . YA ALLAH air dia , PERH feeling ohh rase macam tak nak keluar toilet (Y) ;) Dah siap mandi semua kiteorang gerak makan . memang kelakar layan karenah abang abang nhe HAHA ;)


 Dah habis makan ateyn tukar kereta masuk kereta dengan si anep , NINE , boy dengan angah sebab kiteorang planning gerak karoke (Y) dah lah penat TURUN BUKIT then gerak karoke bantai 2 JAM . HAHA then balik YA ALLAH kaki rase macam dah boleh ganti lain dah :)

TERIMA KASIH SEMUA YANG BUAT ATEYN TERSENYUM :)

No comments:

Post a Comment